Vi söker en ekonomiassistent!

2017-08-10
Winther Wireless är ett framgångsrikt och snabbväxande nordiskt bolag inom trådlösa nätverkslösningar och har utsetts till Di Gasell 2015 och 2016. Nu söker Winther Wireless en ekonomiassistent till sitt kontor i Åkersberga. Företaget har i nuläget 12 anställda, och du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Ekonomiassistent

Har du minst ett par års erfarenhet av att arbeta med ekonomi på ett mindre bolag? Är du en ansvarstagande och serviceinriktad ekonom som trivs i en bred och utvecklande roll? 

Winther Wireless är ett framgångsrikt och snabbväxande nordiskt bolag inom trådlösa nätverkslösningar och har utsetts till Di Gasell 2015 och 2016. Nu söker Winther Wireless en ekonomiassistent till sitt kontor i Åkersberga. Företaget har i nuläget 12 anställda, och du rapporterar direkt till ekonomichefen. 

Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta brett inom ekonomi, med arbetsuppgifter som: 

• fakturering
• betalningspåminnelser
• löpande bokföring
• kund- och leverantörsreskontra
• in- och utbetalningar
• avstämningar

Tjänsten innefattar även en del bredbandsadministration såsom bokningar för installationer, orderbekräftelser och fakturering, samt arbete med att effektivisera rutiner.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi eller liknande, och minst ett par års erfarenhet från en ekonomiroll på ett mindre företag. Du har god datorvana med goda kunskaper i Officepaketet. Erfarenhet av att jobba i affärssystemet Mamut Enterprise eller liknande är meriterande. Vidare bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska. 

Du är en ansvarstagande person som tar ditt arbete på stort allvar, och som drivs av att göra ditt allra bästa i alla situationer. Du är serviceinriktad och trivs i en roll där du får stötta såväl kunder som interna kollegor. Vi ser det som en självklarhet att du är strukturerad och gillar att arbeta med siffror.

Winther Wireless AB

Winther Wireless AB / Winther Bredband grundades 2010, vi är 12 anställda och omsätter ca 75 MSEK per år. Vi är nordisk distributör av utrustning för trådlösa nätverk, både utomhus- och inomhusinstallationer. Vi är också bredbandsoperatör via markfiber och luftfiber och är verksamma i norra Stockholm inkl Lidingö, Värmdö samt i skärgården.

Ansökan

https://www.poolia.se/lediga-jobb/ekonomiassistent-till-framgangsrika-winther-wireless-stockholm-47427/

Kontaktpersoner

072-074 20 27
2017-10-31

SweDeltaco AB förvärvar Winther Wireless AB

SweDeltaco AB (SweDeltaco) dotterbolag till DistIT AB (publ) förvärvar Winther Wireless AB (”Winther”). Winther är en ledande nischdistributör med fokusering på trådlösa nätverkslösningar för inom- och utomhusbehov. Kunderna finns framför allt inom B2B. Winther representerar som distributör bl.a. Ubiquity Networks, Mikrotik och Teltonika. Winther har även ett affärsområde där affärsidén är att erbjuda bredbandsabonnemang via bredbandslänk/luftfiber som alternativ till markfiber. Winthers huvudkontor ligger i Åkersberga.
2017-10-18

Winther utnämnd till DI Gasell 2017 - 3:e året i rad

Tidningen Dagens Industri har utnämnt Winther till Gasell 2017. Gasell tilldelas svenska företag som växer snabbt och samtidigt har god ekonomi. Tack så mycket Dagens Industri, vi är mycket stolta!
2017-09-25

Vi söker en Bredbandssäljare

Vi söker dig som vill jobba med försäljning av bredbandslösningar via markfiber och luftfiber. Du kommer också att offerera projektlösningar inom wifi, nätverk, kameror med mera...